Menú extra:

  1. Fan Club
  2. Fotolog
  3. Twitter
  4. Web
  5. Foro
  6. Email2007 alejandro-tous.es

La versió més lluminosa de 'Cabaret' arriba avui a Sant Cugat en la gira del 50è aniversari

'Cabaret' arriba avui a la ciutat per fer-hi estada durant quatre dies i convertir el Teatre-Auditori en el Kit Kat Club. El musical, que s'ha representat a més de 50 països i ha estat traduït a més de 30 idiomes, visita Sant Cugat per celebrar el 50è aniversari de l'estrena a Broadway. L'equipament serà l'escenari on el repartiment, encapçalat per Cristina Castaño i Alejandro Tous, bufarà diumenge les 50 espelmes. Les entrades de l'espectacle, que arrenca a les nou del vespre, tenen un preu de 55 euros.

El 20 de novembre de 1966, 'Cabaret' es va estrenar al Broadhurst Theatre de Broadway, produït i dirigit per la llegendària Harold Prince. Amb algunes cançons emblemàtiques com 'Cabaret', 'Willkommen' i 'Money Money', és considerada una de les obres mestres del teatre musical i del cinema. Jaime Azpilicueta dirigeix el muntatge que es veurà a Sant Cugat.

Cristina Castaño torna a la companyia per aquesta gira del 50è aniversari per interpretar una vegada més el complex personatge de Sally Bowles, que va fer famós Liza Minelli. L'actriu explica que la versió que arriba al Teatre-Auditori mostra un Kit Kat Club molt diferent.

El musical es representa aquest divendres a les sis i a les deu; dissabte a les sis i a les deu de la nit; i diumenge a les cinc i a dos quarts de nou del vespre.

Fuente: http://www.cugat.cat/noticies/cultura/123911/la-versio-mes-lluminosa-de-_cabaret_-arriba-avui-a-sant_cugat-en-la-gira-del-50e-aniversari

Fotografia por Merrick (Spinnin 2007)